Kontakta oss

Kontakta oss för mer information.

Kontakta oss


Om oss

Efter att ha arbetat ihop i flera år bestämde sig Sarah och Anneli för att starta eget, vilket också blev startskottet för Brandfokus 2014. I början jobbade de enbart med brandtätning och kallades i folkmun för “brandtätartjejerna” – eftersom de då bara var tjejer på företaget.

I takt med att vi fick allt fler förfrågningar om service på brandredskap beslutade vi oss för att rekrytera erfarna servicetekniker till den nya avdelningen för aktivt brandskydd. Det gjorde också att vi slapp förlita oss på underleverantörer för vissa uppdrag. Företaget har utvecklats genom åren och idag kan vi med stolthet säga att vi kan leverera allt inom brandskydd, bland annat SBA i Stockholm.

Vår målsättning är att bygga långsiktiga relationer med våra kunder genom att leverera hög kvalitet på produkter och tjänster. Vi ställer höga kompetenskrav på våra anställda, samarbetspartners och leverantörer samtidigt som vi värnar om en bra arbetsmiljö.

Kontakta oss när ni behöver hjälp med SBA i Stockholm eller någon av våra andra tjänster. Vi hjälper er gärna! Ni når oss enkelt genom att ringa, mejla eller fylla i kontaktformuläret intill. 

Kontakta oss

(Lämna tom)

Om oss

SBA Stockholm
S&A Brandfokus AB
Organisationsnummer: 556976-7857

Kontakta oss

Mejl: [email protected]
Telefon: 08-121 183 71

Hitta hit

Bokbindarvägen 49
129 34 Hägersten